Amberblokjes

Artikel 2 van 2

WOW, wat ruiken de amberblokjes lekker! Jammer dat ik jullie vanuit onze blog geen geurberichtje kan sturen. Een heerlijke zoete, Oosterse geur. Ze doet denken aan de sprookjes van 1000 en 1 nacht. De ambergeur is wereldwijd populair en wordt gebruikt in verschillende bekende parfums zoals Black Opium en Chanel 5.

Maar wat zijn die amberblokjes nu eigenlijk?

De amberblokjes komen uit Marokko. Het zijn eigenlijk geurblokjes (geen zeepblokjes). Ze worden in Marokko ook vaak gebruikt als solide parfum. Je kan het blokje gewoon op je huid wrijven en het laat een lekker geurtje achter. Doordat elke huid uniek is, ruikt het blokje bij iedereen anders. 

De blokjes kan je gewoon ergens neerleggen in een mooi schaaltje, of in de linnenkast. Dan geven ze de geur al af. Neemt de geur van het amberblokje na verloop van tijd af? Dan kan je er een laagje afschrapen. Het blokje gaat weer lekker geuren.  Heb je 2 blokjes? Dan kan je ze ook even tegen elkaar wrijven om opnieuw geur af te geven. 

Het schraapsel kan je ook gebruiken. Je kan het (met wat water) in een geurbrandertje doen of een kommetje op de verwarming. Je kan het ook droog in de stofzuigzak doen, dan verspreidt de geur zich wanneer je aan het stofzuigen bent.  

Amberblokjes zijn ook de ideale cadeautjes met een leuk kaartje erbij en origineel. 

© 2019 - 2024 www.amberblokje.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel